Gordon Finest Silver Gordon Finest Red Gordon Finest Gold Gordon Finest Platinum Gordon Finest Carbon
Gordon Finest Chrome Gordon Finest Titanium Gordon Finest Xenon
Gordon Xplosion Red Fruit Gordon Revolucion Xplosion Gordon Revolucion Xplosion Bottle Gordon Xplosion Honey Whisky Gordon Xplosion Xotic Rum
Arrow left 1740a223a13a847540c80af8c28fc7109717973ee7a4e25e920f2d25dfe52807
Arrow right 83c3a7c02c6b825caacee84e74cf6df6e3502d3fb771886bf7b7c3bbc48e3b72
MEET GORDON

De Gordon Finest Beers staan voor verleidingskracht en overredingskracht in één. Het assortiment dankt zijn naam aan de Gordon-clan, die zijn sporen naliet in de geschiedenis. Met name Adam Gordon onderscheidde zich in de 13e eeuw aan de zijden van de heilige Lodewijk. Enkele jaren later ontving deze onversaagde Anglo-Normandiër uit handen van Koning Robert I, "The Bruce” en vader van de Schotse onafhankelijkheid, een landgoed gelegen in Aberdeenshire.

Als eerbetoon aan deze clan, een van de belangrijkste en beroemdste ter wereld, ontwikkelen John Martin en zijn afstammeling Anthony R. Martin al sinds het begin van de 20e eeuw de exclusieve recepten voor de Gordon Finest Beers.

De Schotse origine en het hoge alcoholgehalte verlenen deze bieren een zachte smaak, maar tegelijkertijd ook een explosief karakter. De nobele distel (embleem van herkomst) en de tartan (blazoen van de clan) maken van Gordon® een iconisch merk. Om op elke consumptietrend te kunnen inspelen, is het assortiment verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en veroverde Gordon® zijn plaats in de zeer gesloten kring van sterke bieren.

MANIFESTO

Welkom bij GORDON

In de huidige marketing- en reclamewereld krijgen mannen een bepaalde levensstijl opgelegd en men lijkt ervan uit te gaan dat mannen zo door het leven moeten gaan. Op een of andere manier zijn we die leugens gaan geloven. Zo heeft de ideale man een gespierd lijf, blaakt hij van zelfvertrouwen en doet hij aan sport nog voor hij naar het werk vertrekt. Bovendien blijven merken dit stereotiepe beeld aan mannen opdringen. Dat moet gedaan zijn.

Bij Gordon Finest Beers nemen we het belang van mannen ter harte. Want een echte man is geen cliché uit de reclamewereld. Want man zijn is genoeg. Het voelt fantastisch om niets te doen. Stilstaan is vooruitgaan. Perfectie is passé. Wij mannen moeten niks bewijzen. Want we zijn gewoon mannen, die graag bier drinken. Ontzettend graag.

Gordon. Nothing to prove.

Finestshop.be
Finestshop.be

Get to The Finest Shop to acquire Gordon’s finest beers and get them delivered straight to your door.